Tillbaka om 5-6 veckor!


Jag drar till konfirmationen nu och stannar där i 4 veckor. Sedan drar jag till Malta i en vecka. Vilket menas att jag inte kommer blogga på 5-6 veckor. Bara så att ni vet. (kanske kommer någon bonus bild någon gång innan). Men kom tillbaka då är ni söta! För då kommer en MASSA knasiga bilder från alla aktiviteter jag hittat på. Peace out!

Fjortisperioder



Kommer ni ihåg hur man använde små figurer för att täcka för näsan och sånt bara för att... Ja jag vet inte ens varför?! Jag menar, vare sig om man var nöjd med sin näsa eller inte så satte man ju dit en symbol för att alla andra gjorde det.
Jag skrattar åt dessa bilder. Det är helt sjukt. Jag var verkligen jätte "cool" på den tiden!!! HELT GALET *Ungdomar, suck.*


I'll sleep when I'm dead!


Var på Ullared igår, alltså. Den butiken är helt underbar! Jag shoppade upp för 1018 kr och fick egentligen bara hem en massa skit som antagligen bara kommer hålla i kvalité veckan ut. Fast pengarna var nog värtda det för jag fick så otroligt mycket Efteråt åkte jag hem till Hannah och har sov där, vi titta film och hade det mysit. Idag stack vi till Väla och jag handlade upp mina sista pengar...
Peace out.


Skolavslutning 2012














SOMMARLOVET ÄR HÄR!




Vattenpolo med sexig mössa.



HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA... vänta...  HAHAHAHAHAHAHAH!!!
Vi prövade på vattenpolo med skolan idag. Vi var tvungna att ah på oss några jätte söta mössor! :D

saying goodbye is the most painful way to solve a problem.




Och ja är brun om bena, precis som de ska va


SJU dagar kvar tills konfirmationen börjar. Jag är så oerhört taggad att jag får dampanfall så fort någon pratar om det.

Student 2012


Så här mycket fick jag se av utspringningen.... Det var överfullt med ösregn och folk med paraplyer och skyltar:/





Djur i bur....







Present till alla studenter!



Ta inga beslut när du är arg och lova inget när du är lycklig.



I honestly don't know what I would do without you










RSS 2.0