With a smile on my faceWith a smile on my face... tar jag uppehåll från bloggen ett tag. Kommer tillbaka om två veckor ungefär, så kom tillbaka då! :)


TjugoåttandeMarsTvåtusentolvEn stukad fot...

Usch. Blä. Fisprutt. Jag har stukat min himla fot. Igår på träningen så bara BAM! Jag kom snett och foten svällde upp lika snabbt som när man blåser upp en ballong... Vi lindade in den och efter en kvart hade den gått från hudfärgat till vit till grön till blå, hihi söt!


Dag 2 i förskolan...

Kommer du ihåg hur mycket kula man brukade spela som liten på rasterna? "kom och satsa, spagetthikula på toppen"... "kör inte med nått"... "mellanmellan och spökkulepyramid hääär!" Jag kommer ihåg hur det var och har saknat det, men Idag fick jag spela kula igen för första gången på flera år :') nu för tiden sitter man bara inne och bleknar inomhus på rasterna för att man är "för cool" för att vara ute.

Fick ett gäng teckningar från baren idag, lite kulor och ett armband. Vet inte vad jag ska göra med Allt detta! :O

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1476700/images/2012/pic_195759394.jpg" class="image">


Småbarnsprao!

Idag har jag praoat i förskolan... Helt vilda barn som klänger överallt. Inte ens på toa i två minuter kunde jag ta det chill utan att dee började ropa utanför att "nu måste du komma uuuuut"...*suck*
Men de är ju inte otrevliga, utan bara söta och jobbiga :) idag har jag fått två halsband, ett från Milton och ett från Emma + ett armband från Albin. En tjej i trean utan armar målade av mig, hon var jätte duktig!


Rakel saved the day.

Dagen började. Jag vaknade, av den där jobbiga signalen från IPhonen.... Stack till skolan, hade två sketna prov. Hade matte, allt blev mycket värre. Som tur räddade Rakel dagen! Åkte till henne efter skolan och snackade en massa, super mysigt! :)


GAVIN DEGRAW ÄR SUUUPERBRA!! :D

Livet som femtonåring...

Tja... Efter att ha levt en hel dag som femtonåring känner jag hur vis och mogen man blir. Under 24 timmar har jag prövat att se en barnförbjuden film och till och med cyklat utan hjälm.. Det var helt galet!!! Jag minns min barndom som om den vore igår men idag är jag en vuxen vis kvinna!

Här ser ni mig. En rätt bra bild, tja... vad ska man säga.. Jag är femton!


Ett helt Collage med hur ego jag är på min födelsedag...


För att visa min enorma egoism så har jag gjort ett helt collage med mig själv åt mig själv på min födelsedag... Detta inlägget gjorde jag den 31 Januari 2012! GRATTIS EMELIE.

Är du A-barn i alla ämnen nu? Har du fått en pojkvän än? Eller IPhone, data, Moped? På tiden att du tar tag i ditt liv annars, puss och kram från din vän // EmeliePinsamheten som uppstår....

Tjenis och sånt blabla.... Är det bara jag som tycker situationen när man ska säga hejdå och man vet inte riktigt om man ska krama personen eller inte? Man står där... tvekar... Drar fram handen för att bara ge en "skaka handen adjö"... MEN VAD HÄNDER INTE DÅ?! Jo, man märker att de gör "kram-position"... *Oh crap, hur ska jag rädda det? Jo jag bytar, jag ger en kram iställetdå...* Men då bytar även den också! Så står man där och ser puckad ut när man ungefär 5 gånger hinner byta mellan hand-skakning och kram...
(Jag känner mig såååå igen mig i det när Johan Glans står och berättar om det.. He's so funny!)
Det var allt jag vill dela idag... Kram, Hejdå osv..


Nevermind.


WoopWoop!Sometimes I pretend to be normal. But it gets' boring, so i go back to being myself again.


TODAY I WAS BE HAPPIER THAN A BIRD WITH A FRENCH FRY!

Pappa har varit i USA en vecka och kom hem idag! Han var gullig coh köpte hem en keps, parfym och kameraväska!


Och förresten slingade jag håret i torsdeskväll... Eller min syster gjorde... Det blev... tja, vet inte om jag vill prata om det, känsligt ämne.
Kan ge en ledtråd, det var att jag liknade en tiger! Men blonda plumpar i hårbotten, förstår ni hur attraktivt det är!?:O  Silver Shampoo och Balsam är min nya bästa vänner för att få bort den oranga färgen ;)


Life is like a bicykle.... To keep your balance, you must keep moving.

Nu chillar vi hårt på hemmakväll med Ida! Wallander, glass, och lite sånt nu.
Peace out!

Be so happy, that when others look at you, they become happy too.
http://pinterest.com/hledingham/positive-words/


Before I die - My bucket list.
KrulleBulle

ursäkta lite fjortisbild.

VILKEN TYCKER DU? KOMMENTERA VILKEN DU TYCKER ÄR SNYGGAST. Tack :D


RSS 2.0