Back in the old days...

Everybody say: "sfkehyqwfdhwgbqjkhuj"Friends are like boobs. Some are big, some are small, some are real, some are fake!

That was funny but I'm not going to laugh because I don't like you.

Remember that cool cowboy you wish you were?Liselott, Britta, SVen-Inge... what ever, den orkanen är i alla fall i full gång här borta! Det flyger löv och grenar, papp, myror, allt!

Victoria 5 år: Jag hoppas att killen jag inte gillar sugs upp i orkanen!It's all about the shoes!Emma Åkesson är en god människa. Och hon tar snygga bilder! Det är även Emma som har plåtat mig på dessa bilder. :)
Klicka på bilden eller HÄR och kom till emmas blogg. (den är cool)


wow.
wow. Jag säger bara det. It's very wow.
(strunt i Josh's fula tänder, han kan borsta dem)Forever alone del 2Skabbigt klipp.Well I don't give a shit.
Yes thats true.De e sant. Jag borde städa rummet nu. Jag borde plugga nu. Jag borde ladda mobilen med pengar. Jag borde ta tag i mitt liv. Men, what a waste att lägga tid på det när jag kan sitta vid facebook och blogga!


Ölmage.

Du är så fet att det bor kolonier bland dina valkar.

The time when you have to face that you are becoming old.

Jo, jag börjar bli gammal på riktigt nu. Åren bara faller bort, och håret faller av i takt med kroppen. Jag minns min barndom så tydligt, som om den var igår....


Innebandy med N00B-lag?

Mit lag idag visade stor styrkagenom hela spelet... Ida, Klara, Amandus, Edvin, Gabriella och Myself. Jag kom på tredje plats bland tjejer i att ha gjort flest mål! (talar inte om hur många mål det var...)
Vi kom sist. Och fick därför tröstpris, ett gäng praplyer! ;) Fast det var askul! Och vi var medvetna om vår dålighet... :P

Sen var det efterhäng, käk, andakt . Jag coh Ida liftade med Simon hem under crazy körning med bilen... Den snubben kör galet! Vi åkte Hem till Simon och Anthon där andra från turneringen var. :)

Jag känner mig nu närmare min innebandy karriär!

"I'm dreaming of a white christmas"

Den låten väcker obehagliga minnen jag helst vill glömma.Min lärare i lågstadiet sjöng denna med oss på musiken och jag kommer ihåg att det lät gräsligt. Efter det har låten stalkat mig genom mina år. Jag har blivit tvungen att SPELA IN denna låten också TVÅ GÅNGER på olika julskivor vi skulle skicka ut till släkten. Min sång där låter likt en kille i tonåren under målbrottstiden. Blö.

Jag hoppas innerligt att detta inte ska bli en sång de tänker ha på Lucian. För då, då är det banne mig krig.
Mot Abort

En präst sa: Om någon nu vill så gärna göra en Abort, testa först att behålla barnet i ett år, om det då inte funkar bra och du verkligen inte vill behålla det, kan du skära av halsen på barnet. För mig är detta samma sak som att göra en abort.
"Me Singing"
Lyssna på text och video!


Källa: Syrran. Tja... detta stämmer inte dirrekt utan är bara en massa sjuka fördommar.

FullRulle

Farsdag idag! Och vi ska bege oss och käka brunsh med pappa någon stans. Efter det blir det att vara tränare för mina gymnaster OCH ett FOTBOLLSLAG?! Efter det blir det mysis med Rakel! :DVilken Pessimist till mupp.Riktigt Jobbig snubbe jag såg när Lillsyrran tittade på Bolibompa. Alltså jag syftar på den gröna tunnhåriga tygbiten till höger!

Dallassallad baklänges.


Citat från King Julian.WTF?!Är de seriösa?! Uppmuntrar de folk till att vara otrogna?! Är de helt vrickade? Vem skulle göra något sånt?

This pisses me of.


Lågstadiedisco, yeah!


Fina disco skyltar gjorda av Miig!

Hade utvecklingssamtal idag... Reslutat: Hemligt.

(Eller, alltså, jag kan bara säga att jag var grym.)

Tjockis.

Att man inte kan få sitta och äta en macka hemifrån på ett Badhus är idag vanligt. När jag och mina fyra vänninor satt och fredligt åt våra medtagna mackor tillsammans med barn och Mamma kommer en kraftig tant fram till oss. "Ni får inte sitta här med era mackor". Nähe! Jasså, tror hon att vi smugglat in en atombomb i mackan för att kunna spränga henne i luften? I alla fall jag tyckte inte vi såg ut som terrorister, förutom min svarta turban och det mörka höftskynket då....Forever AloneEmelie das Ida


Shoppingbrud tillbaka från Stockholm

Paniken och glädjen som uppstod när jag såg alla shoppingbutiker kommer nog inte igen på ett tag....
Fast trots detta köpte jag inte mycket! :O Jag är förvånad!

Vickan har köpt ett dinosarieägg som kommer utvecklas till en dinosarie. Jag är lika spänd över vad som kommer hända med ägget som hon...That crazy sis I love!

Louise är helt sjuk i huvudet. Tryck här och se hennes Halloweenklipp.... Jag vickan och Hon.


Nu ska jag snart bege mig till Stockholm! :D
Bila i fem och en halv timme, det ska bli superkul!

RSS 2.0