Behöver en mobiluppgradering...


Jag har en mobil vars skärm är fyra gånger så liten so en IPhone skärm. Jag har ingen kamera, jag har ingen musik, kan bara lägga in en påminnelse per dag, ingen touch, inget internet, förutom att den typ inte har någonting så är den väl rätt bra... !

Smyg lyssna på musik på lektionen!


Sen kan du lätt sätta handen till örat (alltså har du lagt hörluren i handen) Och du kan sitta och hänga med huvudet i handen... samtidigt som du lyssnar på musik!

Jag är en Lodis!

Jag känner mig lite som en riktig Lodis idag.

Hoppas det är okej med er... Men jag planerar att flytta ut på gatan, platsar där bättre!

Det luktar kattbajs.

Jag kommer hem, sätter på datan för att fridfullt sitta på facebook. Då hör jag någon som krafsar på Lollos dörr... (oh crap) tänker jag och förstår att vår älskade katt Tussen varit instängd under ett antal timmar där inne. Jag öppnar dörren för att släppa ut henne och jag möts av en oearhört äcklig bajsdoft! OH YEAH, THE CAT JUST POOPED INSIDE MY SISTERS ROOM AND I HAD TO CLEAN IT UP. Känner för att skicka in kattskrället i väggen :)


Inspelning i Hässlebo


Fett. Anthon på gitarr, Louise på piano, Emma och Erika på sång...
Jag och Simon planerar en Duett i bajsrapp. Ja, ja, jo, ja...
I'm such a nerd.

Det är fel att göra abort

Abort har varit lagligt i Sverige sedan 1938. Då användes det endast om graviditeten var ett hot mot kvinnans liv, vid våldtäkter eller om det fanns en chans att hennes barn kunde få allvarliga skador eller sjukdomar. Idag används abort av kvinnor allt oftare på grund av att de slarvat med preventivmedel. Vill kvinnan inte behålla barnet själv, finns det adoption att välja på. Men att kvinnor har rätt att använda abort vid ett sådant tillfälle som när mamman har slarvat är absurt.

 

News24.se skrev den 20 november 2011 om en elva-årig flicka som gruppvåldtagits av ca 20 män . Detta är en grym händelse och jag förstår inte hur människor kan göra något så fruktansvärt som att våldta en sån liten flicka. Jag respekterar om flickan skulle välja att göra abort. Dock får detta ofödda barn ingen röst, den får inte ens chans att bestämma om den ska få leva eller inte. Det handlar inte bara om den elva år gamla flickan, utan det handlar om två individer! Det barnet fick aldrig en chans att ens se solljuset.


Om man som kvinna vill göra en abort, kan man först prova behålla barnet i ett år, om barnet då inte passar kvinnan, kan hon döda barnet. För mig är detta samma sak som en abort. Att döda det innan, eller efter, skulle det vara en skillnad? Jean Moulin skrev den 16 oktober 2007 att barn som "aborteras" kallar man "foster", barn som man försöker rädda kallar man "barn". Men vad är skillnaden? Sjukvården är inte speciellt tydliga med hur de utan smärtstillande dödar det ofödda barnet. En abort kan göras upp till den tolfte veckan (utan socialstyrelsens godkännande) då man kan känna barnet sparka. De flesta människor vet inte heller vad som händer när ett ofött barn överlever en abort. Vad är rutinen då, att man dödar det för hand utanför mammans kropp?

 

Om man tittar bakåt i tiden när judarna utrotades, kan vi tycka det var en hemsk händelse. På den tiden tänkte man att ”de är ju bara judar”, precis som vi idag tänker ”det är bara en liten cell-klump”... Kan det bli så att vi om 100 år kommer blicka tillbaka på aborter på samma sätt som vi idag tittar tillbaka på förintelsen? I världen aborteras ungefär 40 miljoner ofödda barn om året, under förintelsen dödades ca 500 000 per år.

http://dubyadivine.wordpress.com/2005/04/25/argument-for-abort/#comment-4772

http://sv.wikipedia.org/wiki/Abort_i_Sverige

http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6500000000000055&conference=10500000000000146&posting=19500000002927686

http://www.umo.se/Kroppen/Graviditet/Abort/

http://www.credoakademin.nu/index.php/faq/question/varfoer_tycker_kristna_att_abort_aer_fel

http://everykindapeople.blogspot.com/2007/10/abort-semantik.html

 

Argumenterande uppsats i svenskan förra terminen... Jag är stolt över den! För er som pallat läsa hela, får gärna komma med motargument... Jag ÄLSKAR debatter. :DDD


 


Lilla Louise

Louise tog fram kameran och tog lite bilder, hon har blivit så stor nu stumpan!

GympaFys..Haft gympaFys... ÅH VAD JAG ÄR TRÖTT! Men känner musklerna komma fram... hehe ;)

So true...Ny header!


En förbättring?
Över redigerade ögon för att jag tänkte det skulle matcha till textfärgen... Pallar inte ändra den, hehe :)

Gullig syster


(Jag vet, hon ser helt sjuk ut i ansiktet. Men hon kan inte hjälpa det för att hon föddes så.)

Louise gjorde ett försök till hämnd på hennes blogg om mig... för att jag gjorde en facerape på henne där jag skrev "Om 200 gillar lägger jag upp en bild i BH på mig." (den fegisen tog till och med facerape'n sen -.-)


Gråtande gymnaster och präst-autograf!


Lite vågad bild i och med att den är lite erotisk men hoppas att ni klarar av den!

Idag har jag varit i kyrkan, och jag VÅGADE gå fram och fråga prästen om autograf i konfaboken idag!
Sen hade jag och syster gymnaster, vi fick två gymnaster att börja gråta blandat med skratt av ansträngning... det var liksom en övning man kunde ge upp på när som helst på, men de fortsatte trots att de var helt slut i benen, duktiga! :D

Ingen Gillar detta just nuOm jag någongång skulle se en leende joggare ska jag överväga saken...Min dagliga överdrift...Skaffat flint!

lmao

Insperation Big rings!
Många snygga, feta stora ringar är så oerhört snyggt. I Love it. Men antagligen har alla dessa ringarna som de har på sig kostat en förmögenhet... och råkar jag ha någon förmögenhet? nej.....


Att påpeka andras fel är för att dölja sina egna.
Svart öl

Lärare: Om du åker över till Danmark och köper 100 000 öl och sedan smugglar dem igenom tullen för att sedan sälja dom här bakom skolan... då säljer du svart öl!

Jag: Är inte öl gul?


Hellweeks

I have this thing called Hellweeks now in 7 weeeks. Det menas att ajg kommer ha minst 1(till 2) timmars styrka VARJE träning i sju veckor. Jag är så hyperduper pepp att ajg nästa hellre går och lägger mig. Jag har trippel träningsverk. YEEEEE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Fem åring röker Vattenpipa....

Emma och Erika var hemma hos oss och började spela in på deras skiva med Lop! Så detta är lite Behind the scenes bilder under inspelningen. Victoria och John hade en teater under tiden där hon rökte vattenpipa... Inte på riktigt (det är egentligen en totalt förfallen vattenpipa)Zumba Fitness, It's was so funny!


Cerkligen jätte roligt, flippat och man blev glad av det. Jag lökade sönder på dansgolvet och stämningen var helt sjuk! (PRÖVA!!)


Streetdance, prövade jag också. Det var såndär "skitcool" dans där alla ser ut som ett gäng divor, yeah!
Testade även showjazz och lite så.


Jag kan uttnyttja dig för den här bilden...Varit och spelat innebandy, jag känner mig snart redo för elitnivå... hehe! Åt på Donken efteråt med lite folk och käkade för FÖRSTA gången en Mcflurry Toblerone.
Åkte hemnyss och tittar på "how to lose a guy in 10 days"!

Rynkor ska bara visa var ett leende sitter!


Vilken header är din favorit?

MIn första header, I'm such a bad ass:
Min andra header:
Min tredje, den var ändå rätt fet!:
Min fjärde header:
Och min femte header:
Den Sjätte, lite graffiti-style (för säkerhetens skulll skrev jag "graffiti"! för att alla skulle hänga med;]) :

En sjunde:
En åttonde header!?:
En NIONDE?! ge dig nu emelie!:
Och den sista... min nuvarande... Den TIONDE:
Vilken är din favorit? :)


KOMMENTERA VILKEN DU TYCKER BÄST OM. :D

Min coolhet kortfattat...:

Bestfriends, They know how crazy you are and still want to be with you in public!


Kom ihåg, att jag alltid kommer hjälpa dig upp när du ramlar.... Efter att jag skrattat klart!

Detta är oss förra sommaren i sjuan tror jag nog. Åh vad vi har mognat och blivit super stora kvinnor nu! njaaaa... ;)


Julshows bilderna!Jag fick spotlighten på mig en gång! coolt.Backstage...:


Bra jobbat tjejer, och killar! Awesome show. Vi klarade det bra fastän vi fick kuta emmelan varje nummer... tvätta snabbt av sminket, på med nya kläder osv. Vi klarade det jätte bra! (förutom att Linis tappade kjolen coh jag tog sönder en bil...:$)


Peace out man.Julshow idag igen! :) Samma sak gäller imorgon... De fick till och med lägga in en extra show för att publiken inte fått plats idag så vi får dubbla shower dirrekt efter varandra imorgon... Man luktar inte dirrekt hallon efter sina lökiga uppträdande!

Svar på fråga


Antar att detta är vän Petra som skrev detta. Men för att verka lite poppulärare på bloggen än jag egentligen är så skriver jag ett allmänt svar till henne.... Och det kanske är fler som undrar?

Du kan hitta byxorna ---> på Pieces. Jag köpte mina på väla! De fanns i lite olika färger, dock såg jag ingen i svart :/


Snygg Lillasyster!

Denna lilla flicka är FEM år, hon liknar en modell i 20+ ålder... Nä men det hade i alla fall kunnat vara jag förra året! :O
She's crazy. This picture's crazy. I'm crazy. You are going crazy. How crazy!

Ny mobil --> Nya möjligheter!


Skit mobil. Bajs mobil. Reserv mobil.
Den är verkligen i 1337-kvalité och man måste lägga in alla kontakter igen! -.- DEN HAR INTE ENS SNAKE?!

Bilmekaniker.

Detta var min outfit på Grease. Jag var en bilmekaniker! (h)
Showen gick väkl helt okej, lite små missar. Men det var kul, mycket kul.

Ungefär såhär läskig kan jag bli... Det är därför ingen visar respekt för mig :(


GOING TO THE JULSHOW

Nu ska jag till Julshowen. Ska ta en massa bilder som kommer upp senare! Jag ska vara, Zombie, Pyamasparty-snubbe, docka, bilmekaniker (?), färglad-kjol-tant.

NYA BYXOR FÖRRESTEN. fräsiga. färgklick.


Förbättrat min relation till mina gamla Bratz...

... med min underbara Lillasyster Victoria! vi lekte med Bratz, hehe.


Modell: Bratz
Fotograf: Emelie Gunnarsson
Tack för att du ställde upp som modell! Verkligen tacksam. (mår du bra emelie?)RSS 2.0