S.S (Saknar Syrran)

Ja jag saknar min kära syster som tågluffar över Europa! Hon och Amanda har varit borta i snart två veckor... Nu har jag ingen söt syster jag kan komma upp till och analysera dagen med, fett tomt.

Dagens gäddhäng

Skola - håla - skolfotto - hippieskolfotto - pojkvännen - träning - slut.
Där fick ni reda på min dag, orkar inte vara så duktig och skriva allt i detalj, blir lite långtråkigt att bara läsa bloggar med text.

BONUSBILD SOM FICK MIG ATT BÖRJA GARVA :D En tjej som tagit "duckface-bild" och någon redigerade dit en tallrik spagetthi!

When You see it you will shit brix.


Livet leker.

Livet leker. Skolan har dratt igång och glädjen bara sprids i kroppen likt en fjäril som kommer ur sin puppa. Nej nu ljög jag! LURING! Skolan är inte det bästa jag varit med om, men det är inte så förskräckligt att jag dör i alla fall. Jag har haft det bästa sommarlovet åtminstonde!
Kisses and hugs, god bless you all (Kiss och huggormar, gud blås er alla)

Som min farmor brukar säga: Är man lycklig så är man

Japp, jag har det riktigt bra. Jag världens bästa människor runt om mig. Min lillasyster och jag har bakat sylt-muffins och kollat på film vi konstaterade att jag och hon var bäst efter Jesus ("För han kan ju äta mer glass än alla"). Hannah kommer idag och vi ska fira hennes 16 årsdag en dag för sent och berätta hemlisar, sen ska Petra komma imorgon och shoppa loss med mig. Trots att min mobilskärm inte funkar så är jag ändå glad, härligt! :D

RSS 2.0