THAILAND<3

På eftermiddagen, lördag. skickade Lis detta till sina kompisar;;

"Haha, nä detta är bara såå knäppt! Vi har precis försökt checka in vårt bagage och då visar det sig att det är mindre än sex månader tills pappas pass går ut. Och de har ju sån dum regel att man inte får åka då, men för att fixa nytt måste man åka tillbaka till Sverige och till på köpet så öppnar inte sånna ställen förrän på måndag! :O Så vi har liiite problem xD Snacka om fail! xD <3"

När vi fick reda på detta så samlades familjen för att snacka och när vi beslutat att vi skulle åka utan pappa så länge så sprang mamma och pappa iväg på olika håll för att ta reda på lite grejer och Lis, jag och Vickan var ensamma kvar. Vickan bara tralla på som vanligt. x]] Jag och Lis bötjade sancka om hur det skulle fixa sig vi hittade en lösning på allt... ...mer än att mamma är gaaanska så förvirrad och det brukar alltid vara pappa som tar befälet och se till att vi kommer rätt (y) ...och att vi har med oss Vixctoria. :S ... och att pappa kanske har svårt att ta sig till Thailand. ---och en massa andra saker som att vi kommer gå vilse nånstans för det hade vatt så typiskt oss. x')

När jag, Lis, mamma och Victoria gick för att checka in vårt bagage, utan pappa denna gången, så träffar vi en tjej som det hänt samma sak som vi. Hennes sambos pass hade gått ut så han var också på väg tillbaka till Sverige för att fixa nytt. Men hon var ensam och inte jätte van resare +att de hade förlovat sig samma dag, så et var liite mer synd om henne. ;d...

Medans jag och Lis tyckte att vårt lilla äventyr bara var "en kul händelse att skriva om på bloggen" så hade pappa det betydligt värre... Han fick fråga om det gick några flyg till Bankok och de sa att det gick ett buisniss-flyg snart för 36 000 danska kronor ;P. Sen åkte han till ett ställe dät man kunde förnya sitt pass. Det var stängt men det stod ett nummer han kunde ringa. Han fixade till sist ett tillfälligt pass. Sen åkte han tillbaka till kastrupp för han hade tatt reda på att det gick ett flyg till Istanbull halv två på natten. När pappa fråga på informationsdisken om var han kunde en fixa en biljett till de flyget så hänvisa de honom till en annan disk där de inte kunde hjälpa honom och hade ingen koll. Han gick tillbaka till infodisken och de sa att det sista alternativet var att fixa det via internet men det var nog försent för det tog ett dygn innan man får biljetten. Men pappa försökte det ändå och ringde Martin som till slut fixa det (med Carinas bankkort för det funka inte på pappas eftersom han inte hade dosa). Ja, det var den resan, fast detta var juh bara till istanbull x]],.. Sen fick han ju va uppe hela natten också. :S här är lite bilder från hotellet vi bodde på i Istanbull


bara en liten del av väggen var målad    möggel vägg

Aja, vi kom i alla fall fram till Istanbull och pappa kom efter några timmar senare. Vårt plan hade tydligen blivit flyttat till 11 på kvällen istället för 7 på morgonen och det var tur för annars hade inte pappa hunnit med.

Vi kom fram till Koh Lanta igårkväll och idag har vi mest gått runt och bsökt gamla goa platser och hälsat på folk. Det är sjuukt vad måga thailändare som faktiskt känner igen oss! :O Kul. På Baan Café, idag t.ex. så blev de jätteglada när vi kom och de bjöd oss t.o.m. på notan! ;O Det var naijjs :D!

ps. Har tagit detta från Lis blogg, fast ändrat lite, Lis ville jag skulle skriva det ;d

SAKNAR ER, PUUUSS<3


Kommentarer
Postat av: Louise

Hiahiahiahahhahhoohohihihihehehhhah! xD

2009-12-16 @ 05:43:10
URL: http://louisegunnarsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Är det sant att kvinnor blir snyggare om man klappklapp smäller dom lite i ansiktet?

2009-12-17 @ 03:29:18
URL: http://gunnarssonemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0